Yhteistyörobottien perusteet tehokkaaseen käyttöönottoon -työpaja 23.11. klo 9-15

Paikka: RoboCamp-tila, Mioni Startup Campus, Kukkolinnankatu 5, Imatra (ent. Linnalan koulu)

Työpajassa käydään läpi miten nykyaikainen yhteistyörobotti toimii. Samaan aikaan opitaan miten voima-anturi ja UR+ ekosysteemi helpottaa ja nopeuttaa cobottien käyttöönottamista. Koulutuksen aikana tunnistetaan mitä haasteita cobotin kappaleenkäsittely aiheuttaa ja miten nykyaikaisella ohjelmistolla kyetään kiertämään ongelmatilanteita ilman syvällistä ohjelmointiosaamista. Työpaja perustuu yksinkertaiseen Universal Robots yhteistyörobottiin ja sen tarjoamiin UR+ ekosysteemin lisälaitteisiin.

Päivän päätteeksi osallistuneilla on hyvä ymmärrys miten robotti saatetaan käyttökuntoon, millainen robotin käyttöliittymä on ja miten peruskomennot toimii. Lisäksi jokainen osallistujista osaa itsenäisesti ohjelmoida yksinkertaisen älykkään kappaleenkäsittelyohjelman robotille.Työpajassa jaetaan linkit ilmaiseen interaktiiviseen koulutusohjelmaan josta jokainen voi hankkia lisää osaamista.

Asiantuntijana toimii Juho Liljamo, Oy Machine Tool Co

Työpaja on maksuton.

Työpajaan mahtuu mukaan kuusi (6) osallistujaa, joten ilmoittaudu pian, kuitenkin viimeistään 15.11. 2021  paivi.ovaska@edusampo.fi