Esittelyssä uusien teknologioiden koulutusalusta-hankkeen viestinnästä vastaa markkinointiasiantuntija Aaro Kauria

Aaro Kauria tässä! Aloitin helmikuussa 2024 Robocamp ry:llä markkinointiasiantuntijana UTO2024-hankkeessa. Toimin yhtenä projektiryhmän jäsenenä ja päätehtävänäni hankkeen puitteissa on markkinointi ja viestintä.

Opiskelen juuri viimeistä vuotta liiketalouden ja tarkemmin markkinoinnin tutkintoa LAB-ammattikorkeakoulussa Lappeenrannassa. Olen päässyt opintojeni aikana viemään teoriaopinnot käytäntöön markkinoinnin asiakasprojektien sekä liiketoiminnan pyörittämisen avulla. Ennen Robocampille tuloa olen toiminut opiskelukavereiden kanssa perustetun markkinointitoimiston johto- sekä markkinointitehtävissä ja muissa yrityksissä erilaisissa myynnin tehtävissä sekä asiakaspalvelussa. 

 

Olen intohimoinen uuden teknologian seuraaja ja pyrin saamaan uudet laitteet käsiini pikimmiten. Varsinkin tekoäly, sen tuomat mahdollisuudet sekä VR ja AR -teknologia ja niiden käyttömahdollisuudet innostavat minua. Lisäksi ajatus alueen yritysten toiminnan tehostamisesta sekä kilpailukyvyn parantamisesta uuden teknologian avulla tekee hankkeesta minulle hyvin mielenkiintoisen.

 

Olen innoissani päästessäni suunnittelemaan sekä kehittämään hankkeen markkinointia ja viemään projektia eteenpäin.

Aarobot

Kuvaan lisätyt objektit ovat luotu Midjourney sekä Abobe Firefly -työkaluja käyttäen

Aaro Kauria

aaro@robocamp.fi

+358 44 776 6631

IMG_0240